VIDEO Doi tineri, suprinși cum distrug gheretele din parcul Valea Trandafirilor. Reacția Primăriei și Poliției 
Full Article 40 second read

VIDEO Doi tineri, suprinși cum distrug gheretele din parcul Valea Trandafirilor. Reacția Primăriei și Poliției 

Doi tineri au fost surprinși de camerele de luat vederi cum distrug gheretele, instalate în parcul Valea Trandafirilor din Chișinău. Imaginile au fost publicate de Primăria municipiului Chișinău. 

„Acest video a fost transmis către poliție. Persoanele care au comis acest act de vandalizare trebuie trase la răspundere”, se arată în mesajul Primăriei Chișinău.

Poliția a fost sesizată despre caz pe 6 martie.

Pentru NM, ofițerul de presă al Poliției capitalei Natalia Stati a spus că polițiștii întreprind toate măsurile pentru a identifica făptașii.

„În dependență de suma prejudiciului aceștia vor fi trași la răspundere conform legislației”, a menționat reprezentata Poliției.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: