VIDEO „Este război”. Marina Tauber i-a adresat un mesaj public președintei Maia Sandu
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Este război”. Marina Tauber i-a adresat un mesaj public președintei Maia Sandu

Marina Tauber a acuzat-o, din nou, pe președinta țării Maia Sandu că ar fi în spatele excluderii sale din cursa electorală pentru funcția de primar a mun. Bălți. În cadrul unui briefing din 5 decembrie, reprezentanta Partidului „ȘOR” a ținut să îi adreseze un mesaj public președintei țării, Maia Sandu. „Este război!”, a declarat Tauber.

În cadrul briefingului de duminică, Marina Tauber a reiterat acuzațiile anterioare în adresa șefei statului și a ținut să îi adreseze un mesaj:

„Vreau să înțelegeți că este război și va fi un război ca între adulți. În acest război la sigur vor fi câștigători și învinși. Și vă asigur că învinșii veți fi voi. Vă asigur că noi vom face tot posibilul pentru ca fiecare dintre voi să răspundă conform celor mai dure prevederi ale legislației R. Moldova. Cu mare plăcere voi constata peste un timp că am reușit. Noi știm să ne punem scopuri și să mergem spre ele. Nu vă considerăm răi sau buni, dar țara noastră trebuie „curățată” de cei ca voi. Voi, ocupanți fără bun-simț, nu lucrați în interesul țării”, a declarat Tauber.

Tauber a mai menționat și numele lui Dorel Musteață, președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), judecător la Curtea Supremă de Justiție, Sergiu Litvinenco, ministrul Justiției, Alexandr Esaulenco, directorul Serviciului de Informații și Securitate și Ion Talpă, președintele Curții de Apel Chișinău. Potrivit ei, anume aceste persoane ar sta în spatele deciziei Curții de Apel Bălți, privind anularea înregistrării sale în calitate de concurent electoral.

La fel ca dățile precedente, reprezentanții Președinției au menționat că nu vor comenta acuzațiile Marinei Tauber. Nici restul persoanelor vizate nu au venit, deocamdată, cu reacții.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: