(VIDEO) Există viață în Comrat? NM lansează un proiect special despre orașele noastre: „Moldova altfel”
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Există viață în Comrat? NM lansează un proiect special despre orașele noastre: „Moldova altfel”

De obicei, în știri se discută numai despre problemele Chișinăului, iar despre cum se trăiește în alte localități – foarte puțin. Unde lucrează localnicii și cum se odihnesc? Există canalizare și transport public? De unde se informează ca să înțeleagă ce se întâmplă în jur? În ce stare sunt acum drumurile și cât de scumpe sunt călătoriile cu taxiul? NM lansează noul proiect special „Moldova altfel”, în cadrul căruia vom vedea cu ochii noștri și vă vom arăta și vouă cum se locuiește în afara capitalei.

Prima destinație a corespondenților noștri Dașa și Colea este orașul Comrat. Am aflat ce salarii au localnicii, de ce un cartier este în permanență afectat de inundații, ce părere au oamenii despre războiul declanșat de Rusia și dacă se mai tem de turnurile 5G. De asemenea, veți afla de ce localnicii refuză categoric să își părăsească orașul. Urmăriți primul episod din „Moldova altfel”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: