VIDEO Explozie în regiunea Krasnodar din Rusia. Ce spun autoritățile locale 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Explozie în regiunea Krasnodar din Rusia. Ce spun autoritățile locale 

Explozie în regiunea rusească Krasnodar. Ar fi fost avariate două clădiri, una cu birouri și alta în care locuiau oamenii. Potrivit autorităților locale, victime nu au fost înregistrate, scrie Novaya Gazeta

Sediul operațional din Krasnodar a anunțat că la ora 04:17 dimineața „s-a auzit o bubuitură în zona clădirii de pe strada Morskoi, 54/2”. Primarul orașului Evghenii Naumov a menționat că au fost avariate două clădiri, una cu birouri și alta în care locuiau oamenii.

„Potrivit informațiilor preliminare, victime nu sunt. În clădirea cu 5 etaje de la Garajnaea 77/1 ferestrele au fost parțial sparte. Într-o casă privată din apropiere a fost deteriorat acoperișul”, a declarat Naumov.

Baza scrie că locuitorii orașului au auzit sunetele a două explozii. „Krasnodar a fost atacat de două drone. Potrivit martorilor, între explozii au trecut aproximativ 12 minute. Cel puțin una din drone a fost doborâtă”, a comunicat publicația.


Novaya Gazeta a mai scris că noaptea trecută au fost atacate și regiunile Belgorod și Rostov.

În regiunea Rostov, sistemele de apărare aeriană au doborât o rachetă ucraineană, a declarat guvernatorul regiunii Vasiliu Golubev.

Sursa mai menționează că noaptea trecută, în clădirea Ministerului Apărării al Federației Ruse era fum. Departamentul metropolitan al Ministerului Situațiilor de Urgență a explicat apariția fumului. Instituția a spus că acesta a „pornit de la un generator” și a refuzat să numească incidentul un incendiu. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: