VIDEO Explozii în regiunea Belgorod a Rusiei, la un obiectiv militar
Full Article 2 minutes read

VIDEO Explozii în regiunea Belgorod a Rusiei, la un obiectiv militar

Un obiectiv militar din regiunea Belgorod a Rusiei a fost cuprins de flăcări. Informația a fost confirmată de către guvernatorul Veaceslav Gladkov, informează Meduza și BBC. Din primele informații, o persoană a avut de suferit.

Guvernatorul regiunii a confirmat că s-a produs o explozie „la un obiectiv al Ministerului Apărării”.

„La frontiera dintre trei municipalități – Borisov, Belgorod și Iakovlev s-a produs un incendiu, pe teritoriul unuia dintre obiectivele Ministerului Apărării Fed. Ruse. Informația despre victime și distrugeri se verifică. Toate serviciile operative activează la fața locului, sunt luate măsuri de securitate”, a declarat acesta.

Ulterior, el a scris că un localnic a fost rănit. Anterior, pe canalele de Telegram au apărut imagini în care se vede fum intens în regiunea Belgorod. Potrivit unor informații neconfirmate, ar fi explodat un depozit de muniții.

Pe 30 aprilie, presa rusă, printre care agențiile TASS, RIA Novosti și Interfax au anunțat că două obuze lansate de forțele armate ucrainene au căzut în regiunea Briansk din Rusia, situată la frontiera cu Ucraina. Kievul nu a comentat acuzațiile.

Anterior, consilierul prezidențial Mihail Podoleak a calificat drept „absolut firești, un proces natural” și „o intervenție a providenței în acțiunile păcătoșilor” deflagrațiile care s-au produs în regiunile Belgorod, Voronej și Kursk din Rusia. Ulterior, Podoleak a declarat că Ucraina se va apăra de agresiunea rusă prin toate mijloacele, inclusiv cu atacuri asupra depozitelor și bazelor Federației Ruse. Potrivit acestuia, lumea recunoaște acest drept al Ucrainei, întrucât Moscova este cea care a atacat țara vecină, potrivit pravda.com.

VIDEO Explozii în regiunea Belgorod a Rusiei, la un obiectiv militar VIDEO Explozii în regiunea Belgorod a Rusiei, la un obiectiv militar VIDEO Explozii în regiunea Belgorod a Rusiei, la un obiectiv militar

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: