(VIDEO) „Fac lucrul acesta pentru viitorul copiilor mei”. Teodor Cârnaț vrea să îi ia locul Maiei Sandu
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) „Fac lucrul acesta pentru viitorul copiilor mei”. Teodor Cârnaț vrea să îi ia locul Maiei Sandu

Doctorul habilitat în drept Teodor Cârnaț susține că va candida la următoarele alegeri prezidențiale. Potrivit acestuia, motoul îi va fi integrarea europeană. „Asta vă promit public, așa că stați fără griji stimați alegători”, a spus Cârnaț. 

În cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, Cârnaț a dat de înțeles că nu se va implica la alegerile locale din acest an.

„S-au adresat mulți, dar v-am spus că așteptând concursul acesta la judecător la Curtea Constituțională și atunci când mă implic la locale vor spune că Cârnaț nu înțelege ce vrea el – primar, consilier, judecător la Curtea Constituțională sau va rămâne pe poziții că va candida la funcția de președinte al Republicii Moldova”, a menționat Cârnaț.

Cu privire la alegerile prezidențiale, el a spus că știe „prea bine care sunt nevoile poporului Republicii Moldova” și a dat asigurări că va fi un președinte „foarte bun”.

„Eu am spus nu o singură dată că fac lucrul acesta pentru viitorul copiilor mei, fac lucrul acesta că știu a face lucrurile fundamental și bine, știu prea bine care sunt nevoile poporului Republicii Moldova. Vă asigur că voi fi un președinte foarte bun al Republicii Moldova și integrarea europeană va fi motoul de bază a lui Cârnaț. Asta vă promit public, așa că stați fără griji stimați alegători”, a declarat el.

Întrebat dacă crede „că s-a născut cineva care să o bată pe Maia Sandu la prezidențiale în 2024”, Cârnaț a răspuns: „Suntem de aceeași vârstă, din ’72 amândoi, dar când organizam noi proteste când eram studenți în 92-93 cu liga studenților Maia Sandu nici pe aproape nu era, cu toate că era studentă și era la ASEM. Mie îmi plac oamenii care au fost activi o viață întreagă, aceia să ajungă liderii unei societăți, fiindcă așa era de când erau domnitorii. În fruntea cavaleriei era domnitorul. De aceea peste noapte, eu nu cred că persoanele vor cu adevărat schimbarea”.

De menționat că anterior, Cârnaț a candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău din partea Partidului Voința Poporului. Cârnaț a obținut 0,85% din voturi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: