VIDEO Frigărui pe vreme de pandemie. Amendă de până la 25 mii de lei pentru un grup de petrecăreți
Full Article 2 minutes read

VIDEO Frigărui pe vreme de pandemie. Amendă de până la 25 mii de lei pentru un grup de petrecăreți

Șapte tineri care au ignorat decizia Comisiei Situații Excepționale și au organizat un grătar în sectorul Botanica al capitalei riscă amenzi între 22 500 și 25 000 de mii de lei. Informația a fost confirmată pentru NM, luni, 30 martie, de către Natalia Stati, ofițerul de presă al poliției capitalei. 

Oamenii legii au fost sesizați la ora 17:20. Ajunși pe bd Decebal, polițiștii au observat mai multe persoane care pregăteau frigărui. Un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău a solicitat tinerilor să se legitimeze, însă aceștia au devenit agresivi.

Astfel, pentru că tinerii nu s-au supus cerințelor legale a colaboratorilor de poliție, au fost aplicate mijloacele speciale și gaz lacrimogen. Tinerii au fost escortați la inspectorat. Aceștia au vârstele cuprinse între 25 și 30 de ani.

Indivizii riscă o amendă de la 22 500 la 25 000 de lei, pentru „nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire şi/sau combatere a bolilor epidemice”, dar și pentru „nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept”.

ȘAPTE tineri BEȚI făceau grătar în plină pandemie de coronavirus. Polițiștii au folosit gaze lacrimogene.Sursa-PublikaTv

Geplaatst door Ponturi MD op Zondag 29 maart 2020

Precizăm că, potrivit deciziei Comisiei Situații Excepționale din 26 martie, fiecare persoană care se află în afara domiciliului este obligată să dețină asupra sa un act de identitate. De asemenea, începând cu 27 martie, este interzisă deplasarea în grupuri mai mari de 3 persoane, atât ziua, cât și noaptea.

În prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate 263 de persoane infectate cu COVID-19. De asemenea, au fost constatate două decese, inclusiv a unui medic.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: