VIDEO Grigorișin, după ce a fost ales primar cu 7 mii de voturi: „O victorie sigură, orice ar spune cineva”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Grigorișin, după ce a fost ales primar cu 7 mii de voturi: „O victorie sigură, orice ar spune cineva”

Nicolai Grigorișin consideră că a obținut o victorie „sigură” în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin din mun. Bălți. Declarațiile au fost făcute în seara de 19 decembrie, la scurt timp după publicarea rezultatelor preliminare. Acestea arată că Grigorișin a câștigat alegerile cu doar puțin peste 7000 de voturi, prezența la secțiile de votare fiind sub 10%.

„În sfârșit s-a încheiat această campanie, care a fost cea mai murdară și mincinoasă din istoria tuturor scrutinelor, ați văzut probabil ce a spus una dintre candidatele infractorului care a scos miliarde, ați văzut ce a spus și cât de murdar s-a comportat Partidul Socialiștilor. Slava Domnului că s-a terminat. S-a încheiat, în opinia mea, cu o victorie sigură, orice ar spune cineva, stând pe canapea. Mă refer la fosta conducere a orașului”, au fost primele fraze din discursul lui Grigorișin.

Politicianul le-a mulțumit celor l-au susținut, inclusiv consilierilor municipali și instituțiilor de stat. Acesta a mai spus că în timpul campaniei electorale a fost „ținta atacurilor din toate părțile”.

„Oponenții au turnat zoi asupra mea și au lovit doar în mine – nici în socialiști, nici în Șor, nici în PAS, doar în candidatul independent Grigorișin. Probabil, nu le-am fost pe plac celor care au fost vrut să se întoarcă la treucă. Dar noi, bălțenii nu le-am permis să facă asta. Îmi exprim recunoștința enormă pentru bălțeni, pentru consilierii locali, echipă, voluntari”, a mai spus primarul nou ales.

În acest moment, echipa lui Grigorișin a aplaudat.

VIDEO Grigorișin, după ce a fost ales primar cu 7 mii de voturi: „O victorie sigură, orice ar spune cineva”

screen shot

Amintim că, potrivit rezultatelor preliminare prezentate de Comisia Electorală Centrală (CEC), Nicolai Grigorișin a câștiga alegerile din mun. Bălți cu 7148 de voturi (84,77%). Contracandidatul său, Nicolae Chiriliciuc, a obținut 1248 de voturi (15,23%).

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: