VIDEO Hecenii din Moldova, primul ansamblu de dans popular din istoria „Românii au talent” care a luat Golden Buzz-ul
Full Article 2 minutes read

VIDEO Hecenii din Moldova, primul ansamblu de dans popular din istoria „Românii au talent” care a luat Golden Buzz-ul

Ansamblul de dans popular Hecenii din raionul Sângerei, Republica Moldova, a obținut Golden Buzz-ul la concursul„Românii au talent”, sezonul 14, ceea ce i-a trimis direct în semifinală. S-a întâmplat în cadrul ediției competiției din 5 aprilie, după un număr care a impresionat juriul și publicul. Hecenii este primul grup folcloric din istoria „Românii au talent” care a luat Golden Buzz-ul. 

Cei 20 de membri ai ansamblului Hecenii au executat pe scena „Româniia au talent” un dans popular, care durat circa patru minute. Numărul a impresionat cei patru membri ai juriului și publicului, care au aplaudat artiștii în picioare.

Jurații concursului au avut doar cuvinte de laudă pentru dansatori.

Este foarte interesant că e pentru prima dată când un dans m-a dus prin toate stările. M-am bucurat ca un copil mic văzând câtă energie aveți. Eu sunt o iubitoare de muzică populară și tradiții, dar voi aveți tot pachetul. Aveți și speranța aia că folclorul n-o să moară niciodată. Pentru că văzându-vă pe voi mi se pare că, data, viitorul sună bine. Atâta dăruire n-am văzut în muzica tradițională și în dansurile populare niciodată. Și atunci știu că este o premieră, dar…”, a spus membra juriului Andra, chiar înainte să ofere ansamblului Golden Buzz-ul.

Astfel, Hecenii a devenit primul ansamblu de dans din istoria concursului de talente care a obținut Golden Buzz-ul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: