(VIDEO) Igor Dodon va participa la protestele organizate de PSRM: „Nu am restricții”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Igor Dodon va participa la protestele organizate de PSRM: „Nu am restricții”

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că o dată cu expirarea arestului la domiciliu, va participa la prostele organizate de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM). Președintele de onoare al PSRM a anunțat despre acest lucru printr-un mesaj video pe rețelele de socializare.

„În ceea ce ține de proteste. Această decizie intră în vigoare de duminică, când expiră arestul la domiciliu, care a fost aprobat anterior. Eu am spus și mai spun că voi participa la protestele, care sunt organizate de Partidul Socialiștilor, nu am restricții. Sau dacă vor fi organizate proteste, fără culori politice, fără drapele, fără organizatori, eu sunt gata să particip alături de cetățenii Republicii Moldova. Evident că voi încerca să utilizez această posibilitate de a mă deplasa pe teritoriul țării pentru a merge, așa cum am promis, în raioane, în sate, în localitați pentru a discuta cu oamenii”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că astăzi fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost eliberat din arest la domiciliu sub control judiciar. O decizie în acest sens a fost adoptată de către magistrații Curții Supreme de Justiție.

În fiecare duminică, deputați în Parlamentul Republicii Moldova, aleși locali și susținători ai PSRM organizează acțiuni ample de protest prin rioane.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: