VIDEO Ilan Șor, reacție după ce colegii săi de partid Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc au fost reținuți
Full Article 2 minutes read

VIDEO Ilan Șor, reacție după ce colegii săi de partid Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc au fost reținuți

Liderul Partidului „ȘOR”, deputatul fugar Ilan Șor, a comentat descinderile și reținerile efectuate pe 2 februarie, în care sunt vizați patru foști deputați, inclusiv membri ai formațiunii. Fostul primar de Orhei a calificat acțiunile oamenilor legii drept „spectacol, prin care se urmărește distragerea atenției de la adevăratele probleme cu care se confruntă societatea și creșterea în lanț a prețurilor”.

Victimele show-ului cu mascați sunt adversarii actualei guvernări, adică opoziția, nicidecum hoții și incompetenții de la putere, care prejudiciază statul zi de zi și sărăcesc tot mai mult populația”, a menționat Ilan Șor.

Potrivit lui Ilan Șor, în prezent, sunt subiecte de interes major, cu impact real în societate, și se apelează la o tactică veche de când lumea – distragerea atenției și organizarea de circ gratuit. Totodată, Ilan Șor susține că descinderile și reținerile de astăzi nu l-au luat prin surprindere, iar iar cei care comit acțiuni ilegale vor răspunde pentru acestea.

Faptul că printre cei vizați sunt și colegi de-ai mei din Partidul „ȘOR” nu mă surprinde. Noi le stăm ca un os în gât, iar de aici hărțuielile și intimidările fără sfârșit. Este un risc asumat și vă asigur că asta nu ne va opri și nici nu ne va închide gura. Eu vreau să le transmit însă acestor popândăi, care execută ordine politice ilegale, că această guvernare își trăiește ultimele zile și se zbate în agonie. Așa că, foarte curând, fiecare dintre ei va răspunde personal, pentru crimele pe care le comit. Noi știm foarte bine cine sunteți și vă promit că nu scăpați, de această dată”, a mai afirmat deputatul.

Amintim că patru foști deputați au fost reținuți pentru 72 de ore în urma perchezițiilor efectuate de către Procurorii Anticorupție la domiciliile lor. Informația a fost confirmată de către procurorul Mariana Cherpec, responsabilă de comunicare din cadrul Procuraturii Generale. La rândul său, deputatul Partidului „ȘOR”, Denis Ulanov, pentru NM, a confirmat reținerea a doi deputați din cadrul partidului. Este vorba despre Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: