(VIDEO) „În fiecare zi, noi consumăm 1 mln de lei din banii cetățeanului!” Alaiba a descris într-un minut activitatea Parlamentului
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) „În fiecare zi, noi consumăm 1 mln de lei din banii cetățeanului!” Alaiba a descris într-un minut activitatea Parlamentului

În cadrul ședinței din 18 noiembrie, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Dumitru Alaiba a descris, pe scurt, activitatea Legislativului. 

„Știți, este o vorbă în popor – „vorbești ca să nu taci”. Și tare des în sala asta eu văd anume asta – că stăm aici, despicați păru-n patru, vorbiți în dodii, aiurea.

Săptămâna trecută, cu un autobuz o oră ne-am f…fâțâit pentru ca, până la urmă, să-l trecem numai în prima lectură. Un autobuz! Eu uneori pur și simplu… și acum iarăși… cifre… încolo, încoace… 50…20… Vreți cifre? Vă dau și eu o cifră.

Un milion de lei este bugetul Parlamentului în fiecare zi. În fiecare zi, noi consumăm 1 mln de lei din banii cetățeanului! Noi toți împreună!

Și această instituție există ca să ia decizii, să ajute oamenii, să-i protejeze și să ia decizii rapid și eficient. Nu să batem câmpii în dodii! Și nu ca să lansăm falsuri de la tribuna asta. Pentru că microfonul acesta câte minciuni a transmis în societate… el…săracul de el! Demult ar trebui să se ofilească!”

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: