VIDEO Incendiu în curtea casei fostului președinte Igor Dodon. Precizările IGSU
Full Article 2 minutes read

VIDEO Incendiu în curtea casei fostului președinte Igor Dodon. Precizările IGSU

Un incendiu s-a produs noaptea trecută în curtea casei fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, fiind necesară intervenția pompierilor. Imagini video de la fața locului au fost făcute publice de fostul șef de stat, pe canalul său de Telegram.

„Aseară, terasa din curtea casei noastre a ars. Dintr-un motiv necunoscut, a izbucnit un incendiu. Le mulțumesc pompierilor care au venit repede la noi la unu și jumătate noaptea și au stins focul, care s-ar putea extinde cu ușurință în casă. Așteptăm concluziile și opiniile experților pentru a avea claritate cu privire la acest incident ciudat”, a scris Igor Dodon pe contul său de Telegram.

Ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, a confirmat pentru TV8 că noaptea trecută a fost înregistrat un incendiu care a avut loc pe strada Alexandru Xenopol 31.

„Potrivit informațiilor preliminare, a ars în totalitate un foișor de lemn în curtea unei case de locuit. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au stins flăcările. Nu au fost înregistrate victime”, a precizat ofițera de presă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: