VIDEO Până la 14 ani de închisoare pentru membrii unui grup infracțional din Moldova: au lăsat fără bunuri 5 persoane
Full Article 2 minutes read

VIDEO Până la 14 ani de închisoare pentru membrii unui grup infracțional din Moldova: au lăsat fără bunuri 5 persoane

Membrii unui grup infracțional din Republica Moldova sunt suspectați că au agresat fizic persoane de origine turcă. Oamenii legii au constatat că suspecții au cauzat prejudicii materiale cetățenilor străini. 

Indivizii s-au dovedit a fi locuitori ai municipiului Chișinău și raionului Anenii Noi, cu vârstele cuprinse între 24 și 41 de ani, anterior judecați.

În cadrul documentării, forțele de ordine declară că au acumulat probe concludente ce le demonstrează vinovăția în comiterea infracțiunii.

Suspecții, sub pretextul de a ajuta cinci persoane de origine turcă să traverseze frontiera, i-au dus în diferite locații și, aplicând violența fizică lovindu-i cu mâinile şi picioarele pe diferite părți ale corpului, deschis le-au sustras mijloacele bănești și bunurile materiale.

Victimelor le-au fost cauzate leziuni corporale și prejudicii materiale în sumă de 352 de mii de lei.

În cadrul măsurilor întreprinse de forțele de ordine, suspecții au fost identificați și reținuți. Aceștia și-au recunoscut vina. 

Bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile și sunt cercetați penal pentru „Tâlhărie”. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă închisoare pe un termen de la 11 la 14 ani.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: