VIDEO Joe Biden s-a împiedicat și a căzut din nou, la o ceremonie militară din SUA 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Joe Biden s-a împiedicat și a căzut din nou, la o ceremonie militară din SUA 

Preşedintele american Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, s-a împiedicat şi a căzut, aparent fără urmări, în cursul unei ceremonii militare la Colorado Springs, în vestul Statelor Unite.

Democratul, care tocmai înmânase ultima diplomă studenţilor Academiei Forţelor Aeriene, în Colorado, a căzut în faţă, sprijinindu-se pe mâini şi genunchi, după ce s-a împiedicat de un sac negru, scrie agerpres.ro.

Joe Biden, a cărui vârstă şi condiţie fizică sunt un subiect constant de atac de partea unora dintre adversarii săi politici, s-a ridicat apoi în picioare cu ajutorul unui militar aflat alături şi al gărzilor sale de corp.

El a putut fi văzut arătând cu degetul spre acest sac, folosit vizibil pentru a asigura stabilitatea unui aparat pe scenă, ca pentru a explica motivul căderii.

Preşedintele american, candidat la alegerile din 2024 în special împotriva republicanului Donald Trump, a asistat apoi la finalul ceremoniei, fără să pară afectat de cădere.

Casa Albă a declarat că președintele se simte bine după căzătură, transmite Bloomberg.com.

În iunie 2022, o imagine a preşedintelui căzând în timpul unei plimbări cu bicicleta a făcut deja furori. Şi atunci, Joe Biden s-a ridicat şi nu a suferit nicio vătămare vizibilă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: