(VIDEO) L-au bătut, apoi l-au înjunghiat. Patru tineri, printre care și un minor, cercetați penal pentru huliganism
Full Article 50 second read

(VIDEO) L-au bătut, apoi l-au înjunghiat. Patru tineri, printre care și un minor, cercetați penal pentru huliganism

Doi bărbați și două fete, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, sunt cercetați penal pentru huliganism. Persoanele sunt acuzate că au atacat un tânăr, într-un local din capitală.

Potrivit Poliției, suspecții au intrat în conflict cu victima de 25 de ani, după care i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele.

Unul dintre bănuiți l-a înjunghiat victima cu un cuțit în spate, după care a părăsit localul.

Bărbații au fost arestați pentru 30 de zile și riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

Tinerele sunt cercetate penal în stare de libertate. Dacă vor fi găsite vinovate acestea riscă amendă de la 27 500 la 52 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii, de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: