(VIDEO) Macron, acuzat că și-ar fi scos pe sub mas un ceas de 80 000 euro, în timpul unui interviu
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Macron, acuzat că și-ar fi scos pe sub mas un ceas de 80 000 euro, în timpul unui interviu

Președintele francez Emmanuel Macron a ajuns ținta dezbaterilor pe rețelele de socializare, după ce, în timpul unui interviu la emisiunea „13 heures” a posturilor France 2 și TF1 și-ar fi scos pe sub masă un ceas, despre care oponenții săi susțin că ar costa 80 de mii de euro. De cealaltă parte, administrația prezidențială a precizat într-un comentariu că obiectul costă circa 2 mii de euro și că șeful statului francez l-a scos pentru că înainte de asta l-a trântit zgomotos de masă.

Secvența în care ceasul dispare de pe mâna lui Emmanuel Macron a fost rapid preluată de adversarii acestuia. „În timp ce vorbește, el își scoate discret frumosul ceas de lux, pe sub masă”, a declarat deputatul LFI Clémence Guetté într-un tweet distribuit de câteva mii de ori, notează știripesurse.ro.

Un ceas în valoare de aproximativ 2.000 de euro

„Contrar a ceea ce se afirmă pe rețelele de socializare, președintele dencez nu-și scoate ceasul de dragul de a-l ascunde, ci pentru că tocmai îl trântise brutal de masă”, precizează anturajul său pentru franceinfo. Este clar că s-a auzit sunetul ceasului lui Emmanuel Macron izbindu-se de masă cu câteva secunde înainte ca acesta să decidă să îl scoată.

În ceea ce privește ceasul purtat de șeful statului, este vorba despre modelul BRV192 de la Bell & Ross, personalizat cu stema Președinției Republicii, a precizat anturajul său. Acest model este vândut cu aproximativ 2.000 de euro în magazine, contrar afirmațiilor vehiculate pe rețelele de socializare potrivit cărora ceasul costă 80.000 de euro. „Îl poartă foarte regulat de mai bine de un an și jumătate”, a adăugat anturajul președintelui.

Amintim că, de mai mult de o săptămână, în Franța sunt proteste violente față de reforma pensiilor. Peste un milion de oameni au participat la manifestațiile din toată țara, pe 23 martie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: