(VIDEO) Mașina în care se afla Zelenski a fost implicată într-un accident rutier
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Mașina în care se afla Zelenski a fost implicată într-un accident rutier

Mașina în care se afla președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a fost implicată într-un accident. Impactul s-a produs la Kiev, potrivit unei declarații publicate de către secretarul de presă al șefului de stat, Serghei Nikiforov.

„La Kiev s-a produs o coliziune între o mașină, automobilul președintelui Ucrainei și mașinile din cortegiu. Medicii care îl însoțeau pe șeful statului au acordat primul ajutor șoferului autoturismului, după care acesta a fost preluat de ambulanță. Președintele a fost examinat de medic, leziuni grave nu au fost depistate. Cazul este investigat de organele de drept”, se arată în declarația Președinției de la Kiev.

Pe canalele ucrainene de Telegram au fost publicate presupuse imagini de la locul accidentului. Autenticitatea acestora nu a fost confirmată oficial de Kiev.

În ajun, pe 14 septembrie, Vladimir Zelenski și șeful administrației prezidențiale de la Kiev Andrei Ermak au vizitat orașul Izium din regiunea Harkov, proaspăt eliberat de sub ocupația rusă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: