VIDEO Momentul în care o rachetă este doborâtă asupra Kievului. Sunt cel puțin doi morți
Full Article 1 minutes read

VIDEO Momentul în care o rachetă este doborâtă asupra Kievului. Sunt cel puțin doi morți

Doi oameni au murit după ce o rachetă a fost doborâtă asupra Kievului, iar rămâșițele acesteia au căzut în cartierul Kurenivka. Momentul prăbușirii a fost surprins de o cameră de supraveghere. Iar autoritățile din Donețk au anunțat despre prăbușirea unei rachete ucrainene, soldate cu cel puțin 23 de decese. Armata ucraineană nu comentat deocamdată acuzațiile.

Primarul orașului Kiev Vitalii Kliciko a anunțat că doi oameni au murit, iar 16 au fost răniți după prăbușirea rachetei. Momentul în care resturile se prăbușesc au fost surprinse de o cameră de supraveghere și publicate pe internet.

Tot astăzi, presa din Rusia a anunțat că a fost doborâtă o rachetă „Tochka-U” a armatei ucrainene, la Donețk. Autoritățile nerecunoscute ale regiunii anunță un bilanț de 23 de morți și 9 răniți. Liderul așa-numitei „Republici Populare Donețk” Denis Pușilin susține că printre victime sunt copii. Miliția locală a acuzat Kievului că ar fi utilizat racheta pentru „genocidul față de civili”.

UPDATE (17:40) Ministerul Apărării de la Kiev susține că informația anunțată de presa rusă nu corespunde adevărului, iar eventuala rachetă putea fi doar rusească.

 

Vă așteptăm pe Facebook și pe Telegram.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: