VIDEO Momentul în care un rechin este alungat cu mopul pe o plajă din Turcia
Full Article 1 minutes read

VIDEO Momentul în care un rechin este alungat cu mopul pe o plajă din Turcia

Scenă de groază pe coasta Marmaris din Turcia. Un rechin a fost alungat cu mopul pe o plajă din Turcia. Imaginile incredibile arată cum înotătorii îl gonesc pe rechin cu un simplu mop, în timp ce peștele ucigaș le dă târcoale, scrie b1tv.ro.

Înregistrarea video a fost publicată pe rețelele de socializare de martorii incidentului. Peștele s-a apropiat de o plajă plină de copii. Aripioarele rechinului au putut fi observate în timp ce acesta înoată în cercuri, în jurul turiștilor, pe coasta Marmaris din Turcia.

„Unul dintre bărbați se apropie de rechin cu un mop și îl lovește în cap. După câteva lovituri încasate, rechinul pleacă în direcția opusă, departe de înotători”, notează sursa citată.

De menționat că, recent, două turiste, dintre care una din România, și-au pierdut viața în Egipt după ce au fost atacate de rechini. În consecință, Egiptul a anunțat că închide plajele de la Marea Roșie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: