VIDEO Moscova: un bărbat a împins un adolescent de 15 ani în fața metroului
Full Article 30 second read

VIDEO Moscova: un bărbat a împins un adolescent de 15 ani în fața metroului

Un bărbat de 61 de ani a împins un adolescent de 15 ani pe șinele unui metrou din Moscova. Cazul a avut loc la stația Kievskaea, în momentul în care mijlocul de transport se apropia de cei doi. 

Adolescentul a supraviețuit. Ria Novosti scrie, cu referire la procuratură, că sănătatea copilului este în afara pericolului.

Sursa mai menționează că bărbatul a fost reținut, iar motivele pentru care a recurs la acțiune sunt necunoscute.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: