VIDEO Motorină la preț de 17 lei per litru. Doi moldoveni, prinși de polițiști cum vindeau ilegal produse petroliere
Full Article 1 minutes read

VIDEO Motorină la preț de 17 lei per litru. Doi moldoveni, prinși de polițiști cum vindeau ilegal produse petroliere

Doi bărbați din capitală de 56 și respectiv, 57 de ani, vindeau în Chișinău produse petroliere fără acte de proveniență. Potrivit poliției, un litru de motorină era vândut la prețul de 17.00 lei. Până la depistarea infracțiunii de către oamenii legii, cei doi comercializase deja câteva tone.

„La un depozit amplasat pe șos. Muncești din sectorul Botanica, au fost depistate două coloane de distribuție a combustibilului și cinci rezervoare de metal cu volum a câte 10 tone fiecare”, precizează Poliția, printr-un comunicat de presă.

În urma verificărilor, forțele de ordine au stabilit că motorina din trei rezervoare era deja comercializată iar din alte două rezervoare a fost ridicată. Este vorba de încă 6,5 tone. Bărbații nu aveau acte permisive de desfășurare a acestui gen de activitate și nici acte de proveniență a rapoartelor de inspecție.

Bărbații au comunicat că, comercializau motorina la preț de 17.00 lei per litru.

„Dacă produsele petroliere ajungeau să fie comercializate ilegal, aceștia urmau să încaseze un venit ilicit de aproximativ 105 000 lei”, susțin oamenii legii.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele pentru luarea unei decizii  legale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: