VIDEO Natalia Gavrilița va demisiona din funcția de premier? Radu Marian: Urmează anunțul Guvernului și Președinției
Full Article 40 second read

VIDEO Natalia Gavrilița va demisiona din funcția de premier? Radu Marian: Urmează anunțul Guvernului și Președinției

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Radu Marian a anunțat că pe 10 februarie la Președinția Republicii Moldova s-a discutat despre schimbări guvernamentale. Parlamentarul a menționat că astăzi se vor comunica detalii în acest sens. 

„Am discutat despre schimbări guvernamentale”, a comunicat Marian după ședința de la Președinție.

„Cele două instituții vor veni cu anunțuri în cel mai scurt timp. Așa este corect, ca cele două instituții – Guvernul și Președinția să dea toate detaliile”, a adăugat deputatul.

Radu Marian a precizat că la ședința de la Președinție a participat întreaga fracțiune PAS. De asemenea, au fost văzuți mininiștrii.

Mai mulți jurnaliști au scris astăzi, pe surse, că urmează demisia guvernului Gavrilița.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: