(VIDEO) Nicu Popescu, interviu pentru CNN: „Suntem capabili să păstrăm pacea”
Full Article 40 second read

(VIDEO) Nicu Popescu, interviu pentru CNN: „Suntem capabili să păstrăm pacea”

„În ultimul an am demonstrat că suntem capabili să păstrăm pacea în țară și vom reuși în continuare să apropiem Republica Moldova de UE și să ne consolidăm securitatea alături de parteneri”. Declarații în acest sens au fost făcute de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Bianna Golodryga de la postul de televiziune CNN.

„În cadrul discuției m-am referit la situația internă și cea din regiunea. Am declarat că Republica Moldova nu este amenințată militar, însă se confruntă cu riscuri de ordin hibrid. Cu toate acestea, autoritățile reușesc să păstreze pacea și stabilitatea, inclusiv datorită suportului oferit de partenerii externi”, a declarat Nicu Popescu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: