VIDEO Noapte zbuciumată la Tbilisi: sunt raportate rețineri violente, după ce protestatarii au înconjurat Parlamentul 
Full Article 40 second read

VIDEO Noapte zbuciumată la Tbilisi: sunt raportate rețineri violente, după ce protestatarii au înconjurat Parlamentul 

Pe parcursul nopții dintre 8 și 9 martie protestatarii au înconjurat Parlamentul din Tbilisi. Aceștia au solicitat retragerea proiectului de lege privind „agenții străini” și eliberarea persoanelor reținute zilele trecute.

Protestele au continuat până după ora 4:00. Presa scrie că manifestanții au încercat să construiască baricade, însă poliția a intervenit în forță. Sunt raportate rețineri violente, însă numărul exact nu a fost făcut public.

 

Radio Svoboda scrie că unul dintre polițiști a renunțat la uniformă și a trecut de partea demonstranților. Gestul a fost întâmpinat cu aplauze.

 

Protestatarii au cerut partidului de guvernare să retragă proiectul de lege privind „agenții străini” și să își ceară scuze public. Cererea a fost ignorată.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: