VIDEO „Noi o să-i întâlnim cu colaci”. Cum s-a protestat în Găgăuzia împotriva creșterii prețurilor și cum așteaptă „ajutorul Rusiei”
Full Article 30 second read

VIDEO „Noi o să-i întâlnim cu colaci”. Cum s-a protestat în Găgăuzia împotriva creșterii prețurilor și cum așteaptă „ajutorul Rusiei”

În ajunul zilei de 30 iulie, în Găgăuzia s-au organizat deodată mai multe mitinguri antiguvernamentale – la Vulcănești, Comrat, satele Kongaz și Baurci. Participanții au protestat împotriva creșterii prețurilor la energie și alimente și au cerut, de asemenea, demisia actualului guvern. La Vulcănești, aceștia au spus în repetate rânduri că așteaptă ajutor și sprijin din partea Rusiei. Cum s-a întâmplat totul – în noul videoclip.Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: