VIDEO O adolescentă a fost lovită de un automobil pe o trecere de pietoni din Durlești
Full Article 1 minutes read

VIDEO O adolescentă a fost lovită de un automobil pe o trecere de pietoni din Durlești

O adolescentă de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Impactul s-a produs astăzi, pe o stradă din orașul Durlești. 

Poliția menționează că accidentul a avut loc în jurul orei 09:50 și a fost surprins de camerele de supraveghere.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un Volkswagen, condus de un bărbat de 52 de ani, a lovit minora care traversa regulamentar.

În urma impactului, fata a fost transportată la spital conștientă.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia urmează să fie stabilite toate circumstanțele.

 

În context, Poliția menționează că a elaborat un proiect de lege privind responsabilizarea conducătorilor auto care nu cedează trecerea pietonilor și care se află în Parlament, pentru a fi votat în prima lectură. Proiectul prevede sancționarea șoferilor care nu cedează trecerea pietonilor în locurile special amenajate nu doar cu amendă și puncte de penalizare, dar și cu privarea dreptului de a conduce.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: