VIDEO O mașină a luat foc în urma alimentării cu gaz la o stație PECO din capitală. Două persoane – cu arsuri de gradul III
Full Article 40 second read

VIDEO O mașină a luat foc în urma alimentării cu gaz la o stație PECO din capitală. Două persoane – cu arsuri de gradul III

O mașină a luat foc în urma alimentării cu gaz la o stație Peco de pe strada Melestiu din capitală. În consecință, șoferul și o femeie pasager au primit arsuri de gradul III, fiind transportați la spital. Incidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 17:20.

Potrivit IGSU, au intervenit  patru echipe de salvatori și pompieri. Ei au stabilit că focul a cuprins salonul autoturismului. Salvatorii au reușit să lichideze incendiul fără ca acesta să obțină răspândire. Potrivit primelor informații autoturismul s-a aprins după ce acesta ar fi fost alimentat.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite. Cazul este cercetat de organele competente.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: