Update: O mașină a luat foc la Ambasada Rusiei din București. Cine este șoferul care a decedat
Full Article 2 minutes read

Update: O mașină a luat foc la Ambasada Rusiei din București. Cine este șoferul care a decedat

UPDATE. Șoferul era Bogdan Drăghici, președintele asociației TATA, care a fost acuzat de fosta soție că și-a violat fiica, potrivit unor surse Digi24.

Din 2019 a fost cercetat și trimis în judecată în legătură cu această acuzație. Ieri a fost condamnat în primă instanță la 15 ani și patru luni de închisoare pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale. El avea interdicție de a părăsi țara până în 26 mai 2022.

Un incendiu s-a produs astăzi dimineață lângă ambasada Rusiei din București. Un șofer a intrat cu mașina în gardul care înconjoară clădirea. Surse apropiate anchetei au spus pentru Digi24 că ar fi fost vorba despre un gest intenționat. În urma impactului, șoferul nu a putut fi salvat.

Șoferul ar fi mers direct către poarta principală de acces și s-a izbit cu mașina în gard. Jandarmul care era de pază l-ar fi somat pe șofer să părăsească imediat locul, dar el i-ar fi strigat militarului ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat.

Viteza cu care mașina a intrat în gard a fost foarte mare, autoturismul a reușit să treacă de gardurile instalate de jandarmerie în ultimele săptămâni din cauza protestelor declanșate de invazia Rusiei în Ucraina.

În urma impactului, autoturismul a luat foc iar șoferul nu a putut fi salvat.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: