VIDEO O refugiată din Ucraina – jefuită, în timp ce era transportată de la vama Leușeni spre Chișinău
Full Article 2 minutes read

VIDEO O refugiată din Ucraina – jefuită, în timp ce era transportată de la vama Leușeni spre Chișinău

O femeie de 66 de ani din Ucraina a rămas fără geanta cu bani, telefonul mobil, carduri bancare, dar și produse alimentare. Infracțiunea a avut loc ieri, 12 martie, în jurul orei 05:00. În timp ce transportau femeia de la vama Leușeni spre Chișinău, în apropierea localității Piatra-Albă din raionul Ialoveni, membrii unei grupări infracționale au coborât femeia cu forța din unitatea de transport și i-au sustras în mod deschis geanta.

Femeia avea la ea 152 722 dolari USD, 680 de EURO și 170 000 UAH, precum și mai multe produse alimentare, 4 carduri bancare și un telefon mobil. Prejudiciul adus femeii este în sumă totală de 2,924.806 lei. 

La scurt timp, oamenii legii au reținut autorii infracțiunii. Este vorba despre doi tineri de 28 de ani, din raioanele Strășeni și Telenești, anterior judecați; un bărbat de 38 de ani, din Chișinău, anterior judecat; o femeie de 30 de ani, din mun.Chișinău, fără antecedente penale și un tânăr de 22 de ani din raionul Strășeni.

Toți cei 4 bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore, iar femeia este cercetată în stare de libertate.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Aceștia riscă de la 12 la 15 ani de închisoare.

În urma măsurilor speciale de investigație au fost depistate și ridicate toate bunurile victimei, la domiciliul executorului infracțiunii, care locuiește într-un sat din raionul Strășeni. Potrivit oamenilor legii, acesta a ascuns în beci banii femeii din Ucraina.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: