(VIDEO) Panică în stânga Nistrului. Hackerii au difuzat la radio alerte aeriene false
Full Article 40 second read

(VIDEO) Panică în stânga Nistrului. Hackerii au difuzat la radio alerte aeriene false

În Rusia, posturile de radio „Șanson” și „Dorojnoe” au fost sparte. În loc de muzică, radioascultătorii au auzit sunetul unei sirene și o voce care avertiza despre alertă de raid aerian. De menționat că ambele posturi sunt retransmise și în regiunea transnistreană. 

Astfel, timp de 5 minute, locuitorii regiunii au auzit sunetul unei sirene la posturile de radio.

TSV Pridnestrovie scrie că acesta este un atac al hackerilor și menționează că nu se înregistrează o alertă de raid aerian în regiune.

Ulterior, Serviciul Situații de Urgență din Rusia a publicat un comunicat prin care subliniază că alertele sunt false.

(VIDEO) Panică în stânga Nistrului. Hackerii au difuzat la radio alerte aeriene false


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: