VIDEO Pasha Parfeni și Loreen s-au revăzut după ce acum 11 ani au cântat pe aceeași scenă, la Eurovision
Full Article 2 minutes read

VIDEO Pasha Parfeni și Loreen s-au revăzut după ce acum 11 ani au cântat pe aceeași scenă, la Eurovision

Întâlnire în Spania, după ce acum 11 ani au cântat pe aceeași scenă. Este vorba despre Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision, și interpreta din Suedia Loreen. 

Atât Pasha Parfeni, cât și Loreen, participă la un turneu de promovare a pieselor sale pentru concursul internațional Eurovision Song Contest 2023.

„A fost o plăcere să te reîntâlnesc”, a scris Parfeni, pe rețelele de socializare.

Interpretul Pasha Parfeni a mai participat la Eurovision în anul 2012, la Baku, cu piesa „Lăutar”. La Marea Finală din capitala azeră a ocupat locul 11 dintr-un total de 26 de participanţi. În același an, și Loreen a participat la concurs. Artista a cucerit toate topurile muzicale cu piesa „Euphoria”, care i-a adus trofeul Eurovision în 2012.

În acest an, Republica Moldova și Suedia vor concura în prima semifinală a concursului. Pasha Parfeni va urca al 10-lea pe scenă cu piesa „Soarele și Luna”.

Loreen va urca a 11-a pe scenă cu piesa „Tattoo”.

Prima semi-finală va avea loc în data de 9 mai și vor urca pe scenă 15 concurenți. A doua semifinală va fi pe 11 mai, cu participarea a interpreților din 16 țări. Marea finală a Eurovision Song Contest 2023 se va desfășura pe 13 mai.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: