(VIDEO) Pentru prima oară, Putin a numit „operațiunea militară” – război: „Scopul nostru este să-i punem capăt”
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Pentru prima oară, Putin a numit „operațiunea militară” – război: „Scopul nostru este să-i punem capăt”

Pentru prima dată, președintele Federației Ruse a numit „operațiunea specială din Ucraina” – război. Mai mult, liderul de la Kremlin s-a angajat să pună capăt cât mai curând acestei invazii. Declarațiile au fost făcute pe 22 decembrie într-un interviu pentru jurnaliştii de la Moscova, informează Meduza.

„Scopul nostru este să punem capăt acestui război, ne străduim și vom continua să luptăm pentru asta”, a declarat președintele rus.

Vladimir Putin a subliniat că Rusia nu refuză discuțiile de pace cu Ucraina.

„Toate conflictele armate se încheie într-un fel sau altul cu negocieri pe cale diplomatică. Noi nu am refuzat niciodată. Din contra, liderii Ucrainei refuză să negocieze.

Cu toate acestea, mai devreme sau mai târziu, desigur, toate părțile aflate în conflict se așează și caută soluții. Cu cât această conștientizare ajunge mai devreme la cei care ni se opun, cu atât mai bine. Nu am renunțat niciodată la asta”, a spus Putin.

Pentru prima dată, liderul de la Kremlin a numit „operațiunea militară specială” – război, referinduse la conflictul din Donbas, care a început în 2014.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: