(VIDEO) Petreceri în tren cu până la 400 de invitați. CFM a lansat o ofertă neobișnuită
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Petreceri în tren cu până la 400 de invitați. CFM a lansat o ofertă neobișnuită

Calea Ferată din Moldova (CFM) pune la dispoziție 30 de trenuri cu 400 de locuri pentru doritorii de a-și petrece evenimentele în vagoanele speciale din dotarea întreprinderii. Reprezentanții CFM spun că pot fi organizate atât zile de nașteri, team building-uri, evenimente neobișnuite, cât și excursii. 

„Trenul poate deveni gazda petrecerii tale! Fie că este vorba de zile de naștere, Team Building, excursii prin toată țara pentru copii și adulți sau evenimente neobișnuite – toate pot fi organizate în vagoanele speciale din dotarea CFM. În funcție de numărul grupului, traseul prestabilit și forma petrecerii, CFM vă pune la dispoziție trenuri cu 30 sau chiar 400 de locuri”, comunică întreprinderea.

CFM spune că mijloacele de transport sunt „spațioase, confortabile, dotate cu sisteme de climatizare”: „După caz, poate fi atașat și un vagon de tip restaurant”. Cursele VIP pentru grupurile mici de persoane, potrivit întreprinderii, dispun și de paturi de dormit.

Prețul pentru rezervarea unei curse speciale este stabilit în funcție de distanța parcursă și tipul mijlocului de transport.

„Oferta noastră este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și cele juridice. Rezervările se fac cu minim 3 zile înainte de ziua plecării”, comunică întreprinderea.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: