(VIDEO) Protest „Fără bariere”: Activiști civici cer eliminarea posturilor ilegale din Transnistria
Full Article 50 second read

(VIDEO) Protest „Fără bariere”: Activiști civici cer eliminarea posturilor ilegale din Transnistria

Activiștii civici Grigori Fiodorov și Diana Dereveanco au organizat un protest pașnic la punctul de control intern din Transnistria. Organizatorii sunt nemulțumiți că între malul drept și cel stâng al Nistrului există vamă.

Activiștii civici susțin că această vamă este ilegală și împiedică libera circulație în țara păzită de forțele de menținere a păcii ale țării agresoare, propagă corupția și impune taxe ilegale, sponsorizând regimul Sheriff.

„Protestul nu este legat de nicio anumită partid politic, mișcare sau grup și nu primește finanțare de la orice organizație, structură guvernamentală sau non-guvernamentală. Alăturați-vă protestului pașnic împotriva vămii ilegale din Transnistria, care încalcă articolul 27 al Constituției noastre și dreptul nostru la libertatea de mișcare”, se arată în mesajul organizatorilor.

Manifestația se va desfășura în fiecare zi de vineri, la ora 15:45, „până când nu se va renunța la bariere”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: