VIDEO Protest în centrul capitalei: Altercații între manifestanți și poliție
Full Article 30 second read

VIDEO Protest în centrul capitalei: Altercații între manifestanți și poliție

Protestatarii au forțat cordul Poliției aplicând forța fizică asupra oamenilor legii, iar cerințele legale ale organelor de forță sunt ignorate, a anunța Poliția Republicii Moldova. 

Chiar dacă încă nu a fost declarată începerea protestului, deja au fost întocmite 13 procese contravenționale pentru nerespectarea ordinii publice (fumat și consum de alcool în loc public).

Amintim că un protest organizat de Partidul „ȘOR” are loc acum în centrul capitalei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: