(VIDEO) Putin, întrebat care este adevărul privind echipamentul soldaților ruși: „Nu trebuie să aveți încredere în nimeni, numai în mine”
Full Article 40 second read

(VIDEO) Putin, întrebat care este adevărul privind echipamentul soldaților ruși: „Nu trebuie să aveți încredere în nimeni, numai în mine”

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin a fost întrebat de către o jurnalistă despre cum stau lucrurile cu adevărat în ceea ce privește echipamentul soldaților ruși. Președintele rus i-a spus că trebuie să aibă încredere doar în el.

Fiind întrebat de jurnalistă în cine să aibă încredere la acest subiect oamenii, rapoartelor emise de Ministerului Apărării al Federației Ruse sau luptătorii din prima linie, președintele rus i-a spus că doar în el.

„Nu trebuie să aveți încredere în nimeni, numai în mine”, a declarat Putin.

Amintim că pe 3 decembrie, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitrii Peskov, a confirmat că procesul de mobilizare din Federația Rusă a luat sfârșit. Mobilizarea în Rusia a fost anunțată pe 21 septembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: