(VIDEO) România: O femeie, cu un copil mic în brațe, a încercat să prindă avionul din mers, pe Aeroportul Otopeni
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) România: O femeie, cu un copil mic în brațe, a încercat să prindă avionul din mers, pe Aeroportul Otopeni

O egipteancă, însoțită de un copil mic, a forțat două uși cu încuietoare electromagnetică și a reușit să ajungă pe platforma Aeroportului Internațional Henri Coandă – Otopeni, dar a fost oprită de personalul aeroportuar să urce în avionul, care se pregătea de decolare spre Londra, transmite  libertatea.ro.

Incidentul a avut loc, pe 5 martie, după ce egipteanca nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru cursa București-Londra, deși a fost chemată de mai multe ori.

„A venit când aeronava era deja în procedura specifică pentru decolare, a forțat două uși cu încheietoare electromagnetică, apoi a intrat pe burduf, de unde a coborât pe platformă”, au spus reprezentanții Aeroportului Otopeni.

Reprezentanții aeroportului au explicat pentru ziar că femeia, care avea un copil de câteva luni în brațe, a fost controlată la punctul de Securitate, dar a forțat ieșirile de urgență. „Nu este voie ca aceste uși să fie încuiate cu lacăt sau zăvor, pentru că sunt ieșiri din urgență. De aceea sunt încuietori electromagnetice. Dacă dai cu umărul mai tare, se deschid”, au mai spus aceştia.

Compania Națională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a confirmat incidentul şi a precizat că traficul aerian și operațiunile de la sol nu au fost afectate, iar cursa spre Londra a decolat la timp.

„În cursul zilei de 5 martie, o pasageră, de origine egipteană, însoțită de un copil mic, nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru zborul RO391 cu destinația Londra. Reprezentanții companiei aeriene au apelat-o în mod repetat, prin intermediul instalației de sonorizare, și, ulterior, au închis poarta de îmbarcare, aeronava punându-se în mișcare pentru decolare”, a informat CNAB.

Compania Aeroporturi Bucureşti a precizat că femeia a ajuns la poarta de îmbarcare, a forțat două uși cu rol de ieșire de urgență, care au declanșat alarma de securitate, iar apoi a coborât, prin pasarela de îmbarcare, pe platforma aeroportului.

„Aici a fost oprită de personalul de pe platformă și preluată de către Poliția de Frontieră”, se mai arată în comunicatul CNAB.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: