VIDEO S-au dat drept taximetriști. Cum mai mulți tineri din Moldova au lăsat 2 străini fără valize și bani
Full Article 2 minutes read

VIDEO S-au dat drept taximetriști. Cum mai mulți tineri din Moldova au lăsat 2 străini fără valize și bani

Doi tineri din Moldova s-au dat drept taximetriști și au propus unor străini să-i transporte la destinație. Pe drum, aceștia au schimbat traseul și în apropiere de Bubuieci i-au lăsat fără bani, telefoane mobile și valize. În total, potrivit oamenilor legii, patru tineri au fost implicați la ilegalitate. 

Tinerii sunt cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani, originari din Anenii Noi și Sîngera. Aceștia au fost arestați pentru 30 de zile.

Doi dintre bănuiții implicați, aflându-se pe o stradă din capitală, au observat doi străini care așteptau un taxi. Tinerii s-ar fi dat drept taximetriști și le-au propus să-i transporte la destinație.

La un moment dat, suspecții au schimbat traseul și i-au dus spre extravilanul comunei Bubuieci.

„Acolo au fost stopați de ceilalți doi complici. Aceștia cu cagule pe cap, ar fi scos bărbații din mașină și prin amenințarea cu un pistol, o bâtă din lemn și spray lacrimogen au sustras de la victime bunurile personale”, au declarat polițiștii.

Se menționează că suspecții i-au lăsat fără telefoane mobile, portmonee, bani, bijuterii, acte și valizele cu lucrurile personale, plecând într-o direcție necunoscută. Suma prejudiciul a fost estimată la 154 400 de lei.

În cadrul perchezițiilor la domiciliile bănuiților au fost depistate mai multe probe care ar demonstra vinovăția acestora, au menționat polițiștii.

Tinerii riscă închisoare de la 8 la 10 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: