(VIDEO) Site-ul PCRM a fost spart de hackeri. Ce mesaj au lăsat aceștia pentru comuniști
Full Article 50 second read

(VIDEO) Site-ul PCRM a fost spart de hackeri. Ce mesaj au lăsat aceștia pentru comuniști

Pagina web a Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) a fost spartă de hackeri. Acum, pe site-ul lor este plasat un mesaj despre corupție, iar mai jos a fost atașată o piesă română.

„Din păcate, corupția este încă o problemă majoră în țara noastră și afectează negativ dezvoltarea socială și economică. Cu toate acestea, sunt convins că putem schimba această situație prin angajamentul nostru ferm împotriva corupției și prin faptul că ne unim forțelele pentru a lupta împotriva acesteia… În curând, toți parlamentarii României vor fi demascați pentru acțiunile lor corupte”, se arată în mesajul care apare pe site-ul PCRM.

(VIDEO) Site-ul PCRM a fost spart de hackeri. Ce mesaj au lăsat aceștia pentru comuniști

screen NM

Adițional, este atașat un link de pe Youtube cu piesa românilor Sorinel Pustiu si Stelica de la Craiova ”Sunt deșteptu, sunt deșteptu”.

PCRM nu a publicat nici un comentariu, deocamdată, la acest subiect.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: