VIDEO Șoferii din România au protestat față de scumpiri, cerând să li se toarne benzină de 1 leu
Full Article 2 minutes read

VIDEO Șoferii din România au protestat față de scumpiri, cerând să li se toarne benzină de 1 leu

Mai mulți șoferi din România s-au mobilizat pentru un protest inedit față de prețul mare al combustibililor. Aceștia au cerut să li se toarne în rezervoare cantități infime de benzină sau motorină. Au blocat astfel pompele, iar cei care chiar voiau să alimenteze au avut de așteptat, informează Digi24 pe 14 iunie.

Sute de șoferi au protestat în mai multe orașe din România. Oamenii s-au organizat pe grupuri de Facebook, și-au dat întâlnire în benzinării, iar cei mai mulți dintre ei au alimentat doar de 1 leu.

În acest fel au blocat pompele, iar cei care chiar doreau să cumpere carburanți au avut de așteptat.

Reprezentanții unor benzinării au sunat la 112, dar echipajele de poliție nu au putut să intervină, din cauză că protestatarii nu făceau nimic ilegal.

Astfel de proteste au avut loc în Constanța, Botoșani și Târgu Jiu.

Potrivit ziarulunirea.ro, prețurile carburanților continuă să crească în România. Doar în ultima săptămână au fost mai multe scumpiri la benzinării, chiar și de pe o zi pe alta, astfel că un litru de motorină a ajuns și la 9 lei și 20 de bani în unele locuri (37,12 lei moldovenești).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: