(VIDEO) SunStroke Project a lansat clipul pentru „Yummy Mommy”, piesa cu care vrea să participe la Eurovision
Full Article 50 second read

(VIDEO) SunStroke Project a lansat clipul pentru „Yummy Mommy”, piesa cu care vrea să participe la Eurovision

Trupa SunStroke Project a lansat, pe 28 februarie, clipul pentru piesa Yummy Mommy, cu care intenționează să concureze la Eurovision.

Precizăm că SunStroke Project a obţinut locul trei la Eurovision Song Contest 2017, reuşind cea mai bună performanţă a ţării noastre din competiţie. Piesa „Hey mamma” a obținut 264 de puncte în urma televotingului, iar 110 de puncte venind din partea juriului.

Eurovision Song Contest 2023 se va desfăşura în Marea Britanie, la Liverpool, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai şi finala pe 13 mai 2022. România va intra în concurs pe 11 mai, reprezentantul Republicii Moldova – pe 9 mai.

Pe 4 martie, în Republica Moldova va organiza finala națională. 10 finaliști vor lupta să reprezinte Republica Moldova la Eurovision 2023.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: