VIDEO „Sunt mândru de poporul meu”. Ivan Dorn s-a filmat într-un scurtmetraj al ONU dedicat refugiaților ucraineni
Full Article 50 second read

VIDEO „Sunt mândru de poporul meu”. Ivan Dorn s-a filmat într-un scurtmetraj al ONU dedicat refugiaților ucraineni

Cântărețul ucrainean Ivan Dorn s-a filmat într-un scurtmetraj al ONU dedicat refugiaților ucraineni. Imaginile vorbesc despre sindromul post-traumatic, care apare la supraviețuitorii confruntărilor armate. 

Spre exemplu, în imaginile video sunt istoriile oamenilor pentru care artificiile acum sună ca o împușcătură, sirenele – ca un țipăt și o bătaie în ușă – ca niște bombe aruncate.

„Dezrădăcinați, dar uniți. Sunt mândru de poporul meu nobil, ne vom apăra independența, ne vom apăra casa. Este dedicat fiecărui ucrainean curajos și cu voință puternică”, a comentat Dorn lansarea scurtmetrajului.

Astăzi se împlinesc 113 zile de război în Ucraina. Pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. La rândul lui, liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: