(VIDEO) Tauber se apucă să rezolve problemele din Bălți. Localnicii, așteptați cu plângeri în locuri special amenajate
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Tauber se apucă să rezolve problemele din Bălți. Localnicii, așteptați cu plângeri în locuri special amenajate

Partidul „ȘOR” anunță că va instala puncte de colectare a informațiilor pe teritoriul municipiului Bălți, unde bălțenii vor putea sesiza problemele cu care se confruntă. Anunțul a fost făcut de vicepreședinta Partidului „ȘOR”, deputata Marina Tauber, în cadrul unei conferințe de presă susținute în fața Primăriei Bălți. „Marina este primarul nostru”, scandau oamenii adunați la conferința de presă susținută de parlamentară.

„Anunțăm oficial că începem colectarea informației și problemelor care există în Bălți. În curând o să instalăm punctele de colectare a informațiilor și pe baza lor o să intrăm în primărie și o să încercăm să conlucrăm cu toate departamentele care există în primărie și cu Consiliul municipal Bălți. (…) Într-un ceas bun! Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat Tauber.

Tauber a făcut apel către consilierii municipiului Bălți la conlucrare și colaborare. „Să identificăm inițiativele legislative care trebuie să fie promovate la nivel de Parlament”, le spune ea.

De menționat că deputata Marina Tauber a organizat mai multe conferințe de presă și a scos oamenii în stradă la Bălți, pentru a cere demisia primarului de Bălți, Nicolai Grigorișin. Potrivit ei, la jumătate de an de la preluarea mandatului de primar, problemele în oraș au devenit și mai multe. Tauber i-a criticat activitatea, menționând că nu și-a îndeplinit promisiunile electorale.

Amintim că Nicolai Grigorișin a câștigat fotoliul de primar al municipiului Bălți în al doilea tur al alegerilor locale, din 19 decembrie 2021. Contracandidata sa din primul tur, Marina Tauber, care a acumulat cele mai multe voturi, a fost exclusă din cursa electorală din cauza utilizării mijloacelor financiare nedeclarate.

Marina Tauber a contestat la CEDO eliminarea sa din cursa electorală de la Bălți. Dosarul a fost depus la Curtea de la Strasbourg la începutul lunii mai, curent.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: