VIDEO Tiraspolul acuză o persoană din „structurile de forță ale Moldovei” că a comandat incendierea comisariatului militar
Full Article 1 minutes read

VIDEO Tiraspolul acuză o persoană din „structurile de forță ale Moldovei” că a comandat incendierea comisariatului militar

Organele de urmărire penală din regiunea transnistreană acuză o persoană, care „ar avea legătură cu structurile de forță ale Moldovei” de organizarea și incendierea comisariatului militar din Tiraspol. „Ministerul de Interne” de la Tiraspol a publicat pe 23 mai un material video despre investigație. Chișinăul nu a comentat deocamdată acuzațiile.

În video se arată că comisariatul militar din Tiraspol a fost incendiat la comanda unei persoane „cu legături în structurile de forță ale Moldovei”. Identitatea acestuia sau denumirea instituției nu a fost menționată.

În imagini apare un bărbat care povestește că a aruncat câteva sticle cu o soluție inflamabilă în clădirea comisariatului militar, la indicația unei alte persoane.

Bănuitul a fost reținut pe 18 mai, la Tiraspol. Acesta riscă până la 20 de ani de închisoare pentru fapta sa.

NM a solicitat reacția Serviciului de Informații și Securitate (SIS), a Biroului politici de reintegrare și a Inspectoratului General al Poliției, însă nu am primit deocamdată un răspuns.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: