(VIDEO) Trambulina de pe acoperiș a fost scoasă. A fost sesizată și protecția copilului în urma acestor imagini
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Trambulina de pe acoperiș a fost scoasă. A fost sesizată și protecția copilului în urma acestor imagini

Trambulina care fusese montată pe acoperișul unui bloc cu 17 etaje, situat în sectorul Botanica al capitalei, a fost demontată. Informația a fost confirmată pentru NM de către Diana Fetco, șefa secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției. În același timp, poliția a sesizat și direcția protecția copilului, pe baza unui al doilea video, în care se vede cum doi minori sar pe trambulina de pe acoperiș.

Poliția a sesizat Administrația publică locală, Autoritățile de gestionare a fondului locativ și Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului.

„Având la bază și un video cu un minor care se vede în acea bătută (trambulină, nota redacției), se sesizează și Direcția protecția copilului pentru punerea în pericol a minorului”, a precizat Svetlana Scripnic, ofițer de presă al poliției capitalei pentru NM.

Amintim că pe acoperișul unui bloc cu 17 etaje situat pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei a fost montată o trambulină. Imaginile au fost publicate de un internaut pe TikTok, iar apoi distribuite activ și pe alte rețele de socializare. Contactați de NM, reprezentanții Insepectoratului General al Poliției (IGP) au precizat că s-au autosesizat și au mers pe 12 august la fața locului.

Cei care au instalat trambulina riscă o amendă până la 3000 de lei sau până la 30 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității, în cazul persoanelor fizice. În cazul persoanei cu funcţie de răspundere, amenzile ajung la 9000 de lei sau de la 30 la 60 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: