(VIDEO) Trei corpuri neînsuflețite, depistate în urma unui incendiu de pe str. Pietrarilor din Chișinău
Full Article 40 second read

(VIDEO) Trei corpuri neînsuflețite, depistate în urma unui incendiu de pe str. Pietrarilor din Chișinău

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea din 27 spre 28 aprilie pe str. Pietrarilor nr. 8 din Chișinău. În urma lichidării flăcărilor, pompierii au descoperit corpurile neînsuflețite a trei persoane. Informația a fost confirmată pentru NM de către Liliana Pușcașu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

A ars un apartament în care au fost depistate 3 cadavre carbonizate. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la  ora 21:13. Incendiul a fost localizat la ora 21: 54 și lichidat la ora 22:34. Au intervenit 5 echipaje. Cauza se stabilește”, a precizat pentru NewsMaker Liliana Pușcașu.

Imagini din timpul incendiului au fost publicate pe rețelele de socializare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: