VIDEO Trupa rusă Little Big a lansat „Generation Cancellation”. Artiștii şi-au manifestat dezacordul față de războiul din Ucraina
Full Article 2 minutes read

VIDEO Trupa rusă Little Big a lansat „Generation Cancellation”. Artiștii şi-au manifestat dezacordul față de războiul din Ucraina

Pe 24 iunie, trupa rusă Little Big a lansat un videoclip pentru piesa „Generation Cancellation”, pe care membrii trupei o numesc „manifest împotriva războiului”. Acest lucru se precizează într-un comunicat de presă Little Big, citat de NM cu referire la Meduza. Piesa a fost publicată pe canalul de YouTube al trupei, iar în câteva ore a adunat sute de mii de vizualizări.

Membrii Little Big, care au vorbit anterior împotriva invaziei Rusiei în Ucraina, au spus că în noul lor videoclip „critică războiul, propaganda și politica printr-o selecție de scene vizuale cu referire la actuala situație geopolitică”.

De asemenea, muzicienii au anunțat că au decis să părăsească Rusia.

„Ne adorăm țara, dar suntem complet în dezacord cu războiul din Ucraina. În plus, credem că orice război este inacceptabil. Condamnăm acțiunile guvernului rus și suntem atât de dezgustați de mașina de propagandă militară rusă, încât am decis să renunțăm la totul și să părăsim țara”, a spus liderul Little Big Ilya Prusikin.

Site-ul web al trupei spune că în prezent au sediul în Los Angeles.

Amintim că, în 2020, trupa Little Big trebuia să plece din Rusia la Eurovision cu piesa „Uno”. Totuși, competiția a fost anulată din cauza pandemiei de Coronavirus.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: