VIDEO Un bărbat a intrat în locuința unei femei din Glodeni, i-a deconectat lumina și a amenințat-o cu un cuțit: cerea bani
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un bărbat a intrat în locuința unei femei din Glodeni, i-a deconectat lumina și a amenințat-o cu un cuțit: cerea bani

Un bărbat de 41 de ani, locuitor al municipiului Bălți, a fost reținut fiind suspectat de comiterea unei tâlhării. Acesta ar fi pătruns în casa unei femei de 73 de ani din satul Cajba, raionul Glodeni. Individul a amenințat femeia cu un cuţit, deposedând-o de 15 000 de lei și 550 de euro.  

În cadrul acțiunilor comune de investigații, desfășurate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Glodeni, Direcției „Nord” a Inspectoratului Naţional de Investigaţii și procurorii Procuraturii Glodeni, s-a stabilit că în seara de 11 februarie, suspectul cu cagulă pe cap ar fi pătruns în casa unei femei din satul Cajba, în vârstă de 73 de ani.

Individul a deconectat lumina, a legat femeia şi a amenințat-o cu un cuţit, deposedând-o de 15 000 de lei și 550 de euro.

La 14 februarie, suspectul a fost reținut. Acesta nu este la prima abatere de la lege. În anul 2021 a fost eliberat din detenție, fiind  judecat pentru infracțiuni similare.

În cadrul perchezițiilor la domiciliul suspectului, polițiștii au ridicat mijloace bănești sustrase, telefoane mobile și cartele telefonice.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie. Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de o asemenea infracțiune se pedepseşte cu închisoare de la 8 la 10 ani.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: