VIDEO Un bărbat de 81 de ani din Fălești, prins beat la volan, a încercat să fugă de polițiști
Full Article 40 second read

VIDEO Un bărbat de 81 de ani din Fălești, prins beat la volan, a încercat să fugă de polițiști

Un șofer de 81 de ani din Fălești a încercat să fugă de polițiști, fiind în stare de ebrietate la volan. Acesta a fost observat de oamenii legii în timp ce se deplasa haotic pe străzile din satul Glinjen. El a fost somat să oprească, însă și-a continuat deplasarea.

Ulterior, șoferul a fost testat cu aparatul alcoolscopic și s-a confirmat că șoferul  era  în stare de ebrietate avansată, alcoolul în aerul expirat fiind de 1,90 mg/l.

Conducătorul auto este documentat penal. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii.Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: