VIDEO Un bărbat de 81 de ani din Fălești, prins beat la volan, a încercat să fugă de polițiști
Full Article 40 second read

VIDEO Un bărbat de 81 de ani din Fălești, prins beat la volan, a încercat să fugă de polițiști

Un șofer de 81 de ani din Fălești a încercat să fugă de polițiști, fiind în stare de ebrietate la volan. Acesta a fost observat de oamenii legii în timp ce se deplasa haotic pe străzile din satul Glinjen. El a fost somat să oprească, însă și-a continuat deplasarea.

Ulterior, șoferul a fost testat cu aparatul alcoolscopic și s-a confirmat că șoferul  era  în stare de ebrietate avansată, alcoolul în aerul expirat fiind de 1,90 mg/l.

Conducătorul auto este documentat penal. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii.Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: